Podcasty
Podcast #62 Čestmír Strakatý Otcovství mi změnilo mé životní priority
Jaké o je být tátou před čtyřicítkou, jak změnil svůj postoj k práci po narození dcery a nebo jak formují jeho přístup k rodičovství hosté, které si zve do svých podcastů. To vše se doslechnete v tomto inspirativním díle podcastu Dobrý táta. Přejeme příjemný poslech. David a Čestmír
Podcast #61 Vladimír Kořen O zázracích otcovství a spojení s přírodou
Vladimíra Kořena jistě znáte z pořadu Zázraky přírody nebo ze starostování Říčan. Věděli jste ale, že je čtyřnásobným tátou, jaké bylo jeho dětství a jak se změnil s věkem jeho přístup k otcovství? Něco z toho jste se mohli dočíst v jeho krásné knize Řeka zázraků, kterou nedávno vydal, ale osobně jsem si s ním o tom popovídal v dalším díle podcastu. Přejeme příjemný poslech. David a Vladimír
Podcast #60 Šimon Hrubec Nejtěžší zkouškou mého života je být dobrým tátou
„Všechny tři mistrovské tituly, které jsem vyhrál, byly těžké, ale nejtěžší zkouška mého života je být dorbým tátou“, řekl hokejový brankář, český reprezentant a táta Šimon Hrubec v dalším díle podcastu Dobrý táta. Povídali jsme si o jeho těžkém dětství, o tom, jak jeho životní lekce předává nejen svým, ale i mnoha dalším dětem. Poslechněte si tento velmi inspirativní rozhovor! Přejeme příjemný poslech. David a Šimon
Podcast #59 Marek Žďánský Gorilí táta odešel od Moji kvůli svým dětem
Gorily jsou jeho život. Zažil šťastné okamžiky, kdy se narodila Moja, když jí zachránil život, když porodila svého potomka. Zažil ale také úmrtní během povodní. Jak těžké bylo od goril odejít do „civilního“ života? Jaký vztah ke gorilám mají jeho děti? Jdou v jeho šlépějích? O tom a mnohem více jsme se bavili s „gorilím tátou“ Markem Žďánským v dalším díle podcastu.
Podcast #58 Jiří Peroutka – Z prvoligového fotbalisty manažerem a tátou
Vedete děti ke sportu a sníte vy nebo ony, že v něm budou úspěšní? Co když to ale nevyjde? A když se to povede, tak co s nimi bude, až kariéra skončí? Jiří Peroutka zvládl jak śpěšnou kariéru ve fotbale, tak na ni navázat v byznysu po jejím skončení. Je také šťastným tátou tří dcer.
Podcast #57 Daniel Gamrot – Stačí tam jen být
Chcete vědět 3 tipy, jak být efektivním dobrým tátou? A jak ovlivní umělá inteligence vzdělávání našich dětí? Tak potom si poslechněte podcast s expertem na osobní efektivitu a tátou syna Danielem Gamrotem. Přejeme příjemný poslech.
Podcast #56 Jakub Svoboda – Cesta k úspěchu ve složitých rodinných sporech
Jak projít co nejlépe obtížným životním obdobím jakým je rozvod nebo rozdělení péče o děti po rozpadu partnerství jsem si povídat s advokátem Jakubem Svobodou.
Podcast #55 Martin Bednář – Jak vtáhnout puberťáka do hry
Puberťák je taky dítě. Jen roste a připravuje se na roli dospěláka. Jak k tomu pomáhá svým synům Martin Bednář si poslechněte v dalším díle podcastu. Přejeme příjemný poslech.
Podcast #54 Radek Havlas – Muž by u porodu měl být z vlastní vůle
Jaká by měla být role muže – budoucího táty – u porodu? A měl by tam vůbec být? Není to jen trend této doby? Na tyto a mnoho dalších otázek jsem se zeptal primáře věhlasné Mělnické porodnice pana Radka Havlase. Poslechněte si tento velmi zajímavý díl podcastu Dobrý táta. Přejeme příjemný poslech.
Podcast #52 Být tátou je více než kariéra – Jakub Heikenwälder
Jakub má tři děti a měl skvělou kariéru. Deset let strmě rostl v HR v jedné firmě a byl tam velmi spokojený. Nyní se ale rozhodl kariéru pozastavit, aby mu neuteklo dětství svého třetího dítěte. Poslechněte si inspirativní rozhovor s Jakubem. Přeji příjemný poslech.