Zásady cookies

Podnikám pod značkou Tree Consulting, s.r.o., IČO 070 43 562, se sídlem Na Vyhlídce 103, Vysoká Lhota, 257 22 Čerčany, společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, sp. zn. C 292695.

Mé kontaktní údaje jsou:
e-mail: david@dobrytata.cz
tel.č.: +420 731 691 576

Provozuji web na www.dobrytata.cz. Na něm pracuji s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého moje webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují mi vás rozeznat a podle toho přizpůsobit webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšu dole.

Jaké typy cookies používám?

Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, abych vám zobrazil webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají nebo abych věděl, že jste mi (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod. Bezpečnostní – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby.
Statistické – tyto mi pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit.
Funkční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup.
Marketingové – díky těmto cookies můžu já nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo mé webové stránky. Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracovávám?

S technickými, bezpečnostními a funkčními cookies smím pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bych vám své služby nemohl bezpečně a správně poskytnout. Analytické, preferenční a marketingové cookies mohu zpracovávat na základě vašeho souhlasu.

Toto zpracování mi znemožníte tím, že mi souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.

Jak jde zabránit využívání cookies?

V první řadě bych chtěl uvést, že cookies, které sbírám za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která mi neumožňuje identifikaci konkrétního člověka.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Jedna z cest, jak v práci s cookies zabránit, je odmítnutí souhlasu nebo přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Seznam
  • Android
  • Safari
  • Microsoft Edge


Dovolím si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač)zvlášť.Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět.

Kdo pro mě cookies zpracovává?

  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnosti Google Ireland Ltd. se sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, v souladu se svými podmínkami – můžete si je přečíst tady,
  • poskytovatel služby Facebook a Instagram, provozovaný společností Meta Platforms Ireland Ltd. se sídlem 4 Grand canal Quay, Grand Canal Bridge, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem,
  • poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.

Dále bych chtěl zmínit:

Pokud jste mi udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádím v tabulce dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie a v rámci nástrojů, které uvádím nahoře, mohou být data zpřístupněna i mimo EU (do USA, na základě Data Privacy Framework programu). Nemám jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na mě obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám; vyžádat si u mě přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládám správně,
můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Thrive Architect

Účel čekající na zjištění

Užívání

Používáme Thrive Architect pro content creation. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
Funkce

Polylang

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Polylang pro locale management. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat nastavení jazyka

Google Fonts

Marketingové

Užívání

Používáme Google Fonts pro display of webfonts. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Fonts-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

Název
Expirace
vyprší okamžitě
Funkce
Získat IP adresu

Complianz

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Complianz pro cookie consent management. Čtěte více

Sdílení údajů

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami. Další informace naleznete na Complianz-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Určit, který banner souborů cookie se má zobrazit
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat informace o tom, že byl banner cookie zavřen
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat ID přijatých zásad souborů cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie
Název
Expirace
365 dnů
Funkce
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie

Google Analytics

Statistické, Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme Google Analytics pro website statistics. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Analytics-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Statistické

Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
1 den
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
relace
Funkce
Poskytnout technický monitoring

MailChimp

Funkční, nezbytně nutné

Užívání

Používáme MailChimp pro mailing list subscriptions. Čtěte více

Sdílení údajů

Další informace naleznete na MailChimp-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Funkční, nezbytně nutné

Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat informace o tom, že oznámení bylo zavřeno

Účel čekající na zjištění

Název
Expirace
Funkce

Ostatní

Účel čekající na zjištění

Užívání

Sdílení údajů

Sdílení údajů čeká na zjištění

Účel čekající na zjištění

Název
tcb-lnk-new-tab
Expirace
Funkce
Název
fr-copied-html
Expirace
Funkce
Název
FEK
Expirace
Funkce
Název
tcb-components-display
Expirace
Funkce
Název
tcb_google_fonts
Expirace
Funkce
Název
tcb-lnk-no-follow
Expirace
Funkce
Název
tcb_google_fonts_v
Expirace
Funkce
Název
fr-copied-text
Expirace
Funkce
Název
thrive_symbol-888
Expirace
Funkce
Název
beatSessionTs
Expirace
Funkce
Název
Expirace
Funkce
Název
wixSessionTS
Expirace
Funkce
Název
beatSessionId
Expirace
Funkce
Název
ecvisits4-f67e22c6c3dacfc9b77b6b40399abc16
Expirace
Funkce
Název
ecsession4-f67e22c6c3dacfc9b77b6b40399abc16
Expirace
Funkce
Název
svSession
Expirace
Funkce
Název
4-f67e22c6c3dacfc9b77b6b40399abc16www_dobrytata_czecwshown
Expirace
Funkce
Název
WP_PREFERENCES_USER_3
Expirace
Funkce
Název
_fbp
Expirace
Funkce
Název
wp_lang
Expirace
Funkce
Název
_fbc
Expirace
Funkce
Název
wpEmojiSettingsSupports
Expirace
Funkce
Název
lastExternalReferrerTime
Expirace
Funkce
Název
lastExternalReferrer
Expirace
Funkce
Název
wp-autosave-block-editor-post-1301
Expirace
Funkce
Název
wistia-video-progress-j042jylrre
Expirace
Funkce
Název
persist:hs-beacon-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Expirace
Funkce
Název
wistia
Expirace
Funkce
Název
loglevel
Expirace
Funkce
Název
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
Expirace
Funkce
Název
wistia-video-progress-fj42vucf99
Expirace
Funkce
Název
wpr-show-sidebar
Expirace
Funkce
Název
wistia-video-progress-7seqacq2ol
Expirace
Funkce
Název
WP_PREFERENCES_USER_1
Expirace
Funkce
Název
wpr-hash
Expirace
Funkce
Název
persist:hs-beacon-message-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Expirace
Funkce
Název
9c5a4d81-c633-4ab0-8edf-0a74b02f2684
Expirace
Funkce
Název
hbs_900197
Expirace
Funkce
Název
hbv_706869
Expirace
Funkce
Název
62e5810a-849d-4dc7-b56d-44b7aa11409b
Expirace
Funkce
Název
16a234bb-f779-42e9-8aec-150c417fb627
Expirace
Funkce